imagine del 2

Hei ♥ Dette er den siste delen av imaginen

 Du hadde vært i Canada i 1 uke og hadde igjen 1 uke av ferien din. Du visste at det var en Justin bieber konsert om 2 dager, men du kunne ikke dra fordi billettene var utsolgt og du hadde ikke penger. Dagen etter gikk du ned i lobbyen fordi du skulle finne moren din siden hun hadde lagt igjen en lapp på bordet der det sto: Jeg er nede i lobbyen, Mamma. Du hadde lett etter henne i 15 minutter, men fant henne fortsatt ikke. Du satt deg ned i en sofa for å ta en liten pause og plutselig kom Justin Bieber bortover og sa; Hei søta! Du fikk ikke til å puste og visste ikke hva du skulle gjøre. Han ga deg en bukett med roser og sa; værsogod. Du tok imot buketten med roser, men visste ikke hva du skulle si tilbake. Han tok din hånd og sa; bli med meg. Du tok han i hånden og ble med han dit han førte deg. Dere gikk bort til heisen og det tok 20 minutter før den kom siden det var problemer med den. Når heisen kom gikk dere inn i den og han spurte om du skulle på konserten som var om 2 dager, men du svarte at du ikke skulle fordi du hadde ikke penger og billettene var utsolgt. Justin åpnet jakkelommen sin og tok ut noe. Det viste seg at det var en billett til konserten + back stage pass,han ga det til deg og sa du skal vel komme ? Ja, selvfølgelig skal jeg komme kjekken. Da dere hadde kommet i 15. etasje så gikk dere ganske langt inn i korridoren før dere kom fram. Han åpnet døren inn til suiten. Han tok deg med inn på rommet og la deg i sengen hans. Han kysset deg på kinnet og sa; at han kom tilbake snart. Du hadde et smil i munnen og var glad for at du møtte Justin Bieber. Han kom inn med en pakke, en passe stor pakke. Han ga den til deg og sa; åpne den! Du åpnet den og det var en T-shorte der det sto Justin Bieber loves you, det var alle Cd-ene hans og blomster. Du vart kjempeglad og ga han et kyss på kinnet. Det var kveld og dere så på en film. Du sovnet i sengen til Justin og han så på deg helt til han sovnet. Dagen etter så var ikke Justin i sengen og du lurte på om hvor han var. Han kom inn på rommet med mat til deg og gikk bort til sengen og satt seg ved siden av deg. Etter du hadde spist opp maten din spurte Justin om dere skulle dra på Sightsing for å bli bedre kjent med Canada og Justin. Du svarte selvfølgelig ja.

Dere tok en sightsing buss som førte dere hvor dere ville. Det var ingen på bussen og det var ganske romantisk. Justin fortalte alt om seg selv og alt du trengte å vite. Dere hadde vært på bussen i 3 timer og Justin begynte å gå lei. Dere gikk av bussen etter et kvarters tid og gikk på en 5-stjernes resturante. Du fikk hva du ville uansett hva det kostet, så betalte Justin. Dere hadde en romantisk date og spiste god mat. Når dere var ferdig å spise så gikk dere på det største kjøpesenteret i Canada. Justin ville kjøpe klær, sminke og vesker til deg, men du ville ikke at han skulle bruke mange penger på deg. Han klarte å overta deg og han kjøpte det du prøvde og fant. Det begynte å bli sent og dere dro tilbake til Hotellet. Når dere var på bussen på vei tilbake sa du; at du hadde hatt en super fin dag og ville at dere skulle gjøre det flere ganger, bare dere to helt alene. Justin smilte og ga deg et kyss på munnen. Da dere kom tilbake på hotellet gikk dere i sengen fordi dere var så utslitte etter en lang dag. Han la seg opp på deg og kysset deg på munnen og hvisket i øret at han Elsket deg. Du svarte at du elsket han tilbake og ga han ett kyss. Dere sovnet sånn. Dagen kom og det var den store dagen, konsert dagen nemmelig. Dere spiste frokost, gikk i dusjen sammen og ordnet dere sammen. Det var på tide å dra til konserten. Dere tok turneebussen til arenaen. Det var mange folk på utsiden av arenaen og ventet på at de skulle få komme inn. Det var like før konserten startet og Justin varmet opp stemmen sin før konserten skulle begynne. Han ga deg et kyss, en klem og sa at han elsket deg og du svarte at du elsket han tilbake. Justin gikk og kom ikke tilbake før konserten var ferdig. Når han skulle synge One less lonely girl så fikk du være One less lonely girl. Du fikk en stor blomster bukett. Du hadde aldri vært på Justin bieber konsert eller vært One less lonely girl og du gråt fordi du var så lykkelig. Når konserten var ferdig så gråt du. Justin spurte om hvorfor du gråt og du svarte; fordi du skulle hjem snart og da ville du ikke få sett han mer. Han trøstet deg og sa at det skulle gå bra og at han kunne overta moren din til at dere kunne bo i Canada. Du svarte; at dere ikke hadde så mye penger så det ville nok ikke gå. Justin sa; jeg kan hjelpe til å betale så går det bra eller så kan dere bo hos meg. Du vart kjempe glad og sa; tusen takk verdens beste kjæreste. Alt for deg jenta mi og ga deg et kyss. Dere gikk til hotell rommet til moren din for å spørre om du og moren din kunne bo i Canada. Justin forklarte alt og klarte å overta moren din. Dere vart kjempe glad og ga hverandre en klem. Du sa til moren din at dere måtte dra tilbake til hotell rommet. Dere gikk hånd i hånd og var kjempe lykkelige for at du kunne bo i Canada. Da dere kom tilbake på hotell rommet så gikk dere i sengen. Og du kan gjette hva de gjorde.

 

Hva synes du om imaginen ?

 

Blogges <3

 

- Jdbfan1 ♥

 

Én kommentar

JBFAN94

24.apr.2011 kl.19:38

bra den : )

Skriv en ny kommentar

jdbfan1

jdbfan1

14, Trondheim

Jeg er en jente som elsker justin bieber,men jeg har ikke likt han så veldig lengge. Jeg kommer til å blogge om justin bieber. Legg meg gjerne til som venn <3 Jeg blogger når jeg har tid,men så ofte som mulig <3 !

Kategorier

Arkiv

hits