Alt om justin drew bieber


Justin Bieber er en kanadisk pop / R & B-sanger. Hans forestillinger på YouTube ble sett av Scooter Braun, som senere ble hans manager. Braun arrangert for ham å møte med Usher i Atlanta, Georgia, og Bieber ble snart signert en joint venture mellom Braun og Usher og deretter med LA Reid og Island Def Jam.

Hans debut singel, "One Time», ble lansert over hele verden i 2009, og kartlagt blant topp tretti i over ti land. Den ble fulgt opp av sin debut utgivelse, My World den 17. november 2009, som ble sertifisert platina i USA, som på den tiden ga Bieber den høyeste debut av en ny artist i år, og gjorde Bieber den første artisten til å har syv sanger fra et debut album diagram på Billboard's Hot 100 lista. Hans første fulle studioalbum, My World 2.0 ble utgitt 23. mars 2010, debuterte som nummer en og innenfor de ti beste i flere land. Den ble innledet av den internasjonale hiten, "Baby".

TIDLIG LIFE
Bieber ble født i Stratford, Ontario, og ble oppdratt av sin enslige mor, Pattie Mallette. Han var 12 år gammel da han gikk inn i en lokal sang konkurranse i Stratford, plassere andre. Han lærte seg å spille piano, trommer, gitar og trompet. I slutten av 2007 begynte Bieber og hans mor legger ut videoer på YouTube så hans familie og venner som ikke kunne delta på hans prestasjoner kunne vise dem, legger hans versjoner av sanger av Usher,, Stevie Wonder Chris Brown, Justin Timberlake, Ne-Yo og mer .

Scooter Braun, en tidligere markedsføring executive av So Så Def, så videoene hans, og fløy Bieber til Atlanta, Georgia, hvor han møtte med R & B singer / songwriter Usher. En uke senere Bieber sang for Usher, som har arrangert en audition med Antonio LA Reid på Island Records, som igjen signerte ham til Island Records i oktober 2008. Justin Timberlake var angivelig i gang å signere Bieber, men han til slutt signerte med Usher. Bieber og moren flyttet til Atlanta, også hjemmet til Usher og Braun, å basere sin karriere.

KARRIERE
Bieber første album My World, ble utgitt den 17. november 2009. Albumet inneholder gjesteopptredener vokal fra Usher, som vises i musikkvideoen til singelen "One Time". "One Time» nådde nummer 12 i Canadian Hot 100 i løpet av sin første uke etter utgivelsen i juli 2009, og senere nådde nummer 17 på Billboard Hot 100. I løpet av høsten 2009 hadde det lykkes i internasjonale markeder. Sangen gikk Platinum i Canada og USA og Gold i Australia og New Zealand. Tre singler, "One Less Lonely Girl", "Love Me", og "Favorite Girl», ble utgitt eksklusivt på iTunes, og kartlagt innenfor topp førti på Billboard Hot 100. Den forrige ble også sluppet til radio og toppet blant topp femten i Canada og USA, ble sertifisert Gold i det siste. My World slutt gikk Platinum i USA og Canada, og Silver i Storbritannia. Bieber utført i flere live show som mtvU's VMA 09 Tour, European programmet The Dome, er YTV The Next Star og The Today Show, The Wendy Williams Show, Lopez Tonight, The Ellen DeGeneres Show, det skjer med Alexa Chung, Good Morning America, Chelsea det siste, og BET's 106 & Park med Rihanna.I oktober 2009 ble Bieber kåret som # 5 "Best godt eksempel på 2009" av AOL's JSYK.

Mens fremme albumet, var Bieber planlagt å vises på Long Island's Roosevelt Field Mall, men ytelsen måtte avlyses. Over 3000 skrikende fans møtte opp for utseendet. Arrangementet kom ut av kontroll og over 35 enheter fra Nassau County og Garden City politiet måtte kalles i. Flere fans fikk mindre skader. Politiet arresterte en Island Records senior vice-president, James A. Roppo, angivelig for å hindre politiets crowd control innsats ved ikke å sende en rettidig melding på Twitter som instruert av politiet. James Roppo erklærte seg ikke skyldig i alle tiltalepunkter. 24. mars var 2010 Bieber's manager, Scooter Braun, arrestert på ett område av annengrads hensynsløs satt i fare og ett tilfelle av annengrads kriminelle ordensforstyrrelser knyttet til hendelsen. Braun erklærte seg ikke skyldig i både kostnader og ble senere løslatt.

Bieber utført Stevie Wonder's "Someday på Christmas" for USAs president Barack Obama og førstedame Michelle Obama i Det hvite hus til jul i Washington, som ble sendt den 20. desember 2009 på USA fjernsyn kringkaster TNT. Bieber var også en av utøverne på Dick Clark's New Year's Rockin 'Eve med Ryan Seacrest den 31. desember. Bieber var foredragsholder på den 52. Grammy Awards 31. januar 2010. Han ble invitert til å være en vokalist for remake av We Are The World for sitt 25-årsjubileum til fordel Haiti etter jordskjelvet. Bieber synger åpningen linjen, som ble sunget av Lionel Richie i den opprinnelige versjonen.

Den 12. mars 2010, en versjon av K'naan's "Wavin 'Flag" registrert av et kollektiv av kanadiske musikere kjent som Young Artists for Haiti ble utgitt. Bieber er omtalt i sangen, utfører den avsluttende linjene.

"Baby", var den første singelen fra den andre halvparten av sitt debut album, som har Ludacris, utgitt i januar 2010, og ble hans største hit, kartlegging som nummer fem i USA, og ble en internasjonal hit også, noe som gjør toppenti i syv land.To digitale singler, «Never Let You Go", og "U Smile" var topp tretti treff på den amerikanske Hot 100, og topp tjue treff i Canada.Albumet har fått "generelt gode anmeldelser", og debuterte som nummer én på den amerikanske Billboard 200, og også i Canada, og Irland.Det nådde topp ti av elleve andre land.Kartleggingen i USA gjorde ham til den yngste solo mannlige handle for å toppe tabellen etter Stevie Wonder i 1963.For å promotere albumet Bieber dukket opp og / eller utføres på flere live-programmer, inkludert The View, i 2010 Kids Choice Awards, Nightline, The Late Show med David Letterman, The Dome og 106 og Park.Den 10. april 2010, var Bieber den musikalske gjest på Saturday Night Live.


Blogges <3

- Jdbfan1 ♥

Én kommentar

Malin

25.apr.2011 kl.18:49

Bra fakta :D

Skriv en ny kommentar

jdbfan1

jdbfan1

14, Trondheim

Jeg er en jente som elsker justin bieber,men jeg har ikke likt han så veldig lengge. Jeg kommer til å blogge om justin bieber. Legg meg gjerne til som venn <3 Jeg blogger når jeg har tid,men så ofte som mulig <3 !

Kategorier

Arkiv

hits