Jenta bak bloggen

Hei hei ♥ Jeg stjal denne ideen fra http://jbfan94.blogg.no

Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv og legge ut noen bilder,siden det er nok noen som lurer på hvordan jeg ser ut osv.... Hahahahah : D

Jeg heter Silje katrine Hansen og er en jente på 14 år som går i 8.klasse. Jeg elsker å Turne og har gått på turn i 2 og et halvt år og er ganske fornøyd med det. Haha. Jeg er alergisk mot pollen og katt... Elsker Justin bieber♥ Har klaustrofobi og hater edderkopper. Er ganske tynn... Først gikk jeg på Rye barnehage,så Rye barne skole ( bare i 1.klasse ),så på Hallset barne skole ( fra 2 - 7 klasse ) så byttet jeg til Sjetne ungdomsskole ( 8.klasse ) Jeg skal komfirmeres til neste år. Har bursdag 04.02.97 og er vannmannen ( stjernetegne mitt altså ) Er egentlig ganske høy.... er ca 1,72 m eller noe ?? Jeg får veldig fort dårlig samvittighet og har VELDIG kort lunte ( Bli fort sur,for de som ikke kjønnte det ) Har hatt ganske mange blogger før,men slettet de. Har hatt blogg siden jeg var 12 år.... Hahahahahah : D Har hatt langt hår hele tiden,men så klippet jeg meg ganske så kort,men etter det så har jeg hatt Langt hår hele tiden.

Hvis du lurer på noe så er det bare å kommentere i kommentarfeltet

Blogges <3

- Jdbfan1 ♥

Én kommentar

Maja

09.mai.2011 kl.19:59

kan du ikke lage deg en blogg som (ikke) har med justin bieber?

liker han ikke ;p ....

Skriv en ny kommentar

jdbfan1

jdbfan1

14, Trondheim

Jeg er en jente som elsker justin bieber,men jeg har ikke likt han så veldig lengge. Jeg kommer til å blogge om justin bieber. Legg meg gjerne til som venn <3 Jeg blogger når jeg har tid,men så ofte som mulig <3 !

Kategorier

Arkiv

hits